Hovězí maso dušené se zeleninou a brambory

105 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
31 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme na malé kostky, morek, mrkev a brambory na tenké plátky. Ostatní zeleninu rozkrájíme na drobno.
  • 2
    Zapékací mísu vyložíme na dně plátky morku a masa, poslíme, opepříme a následně dáme vrstvu osolených brambor a mrkve, cibule a posypeme sekanou zeleninou. Vrstvy opakujeme ještě jednou.
  • 3
    Pokrm dusíme v troubě cca 1 1/2 hodiny.
  • 4
    Podáváme v zapékací míse.
  • 5
    Jako přílohu podáváme saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.