Hovězí maso na grilu

31 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1327 kcal
Bílkoviny
149 g
Tuky
65 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve ve větším hrnci dáme vařit vodu, přidáme sůl, nové koření, bobkový list, celý pepř, ocet, mrkev, celer, petržel a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše necháme jen krátce povařit a hotový lák odstavíme.
  • 2
    Hovězí maso nakrájíme na plátky a celé ponoříme do misky s vychlazeným lákem. Připravené maso dáme na 24 hodin do chladničky.
  • 3
    Naložené maso grilujeme z každé strany přibližně 8 minut a potíráme jej směsí oleje a papriky.
  • 4
    Hotové maso servírujeme s hořčicí a čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.