Hovězí maso na kari a kokosu
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSkořice mletá
- 3lžíceOlej stolní
- 400gramůHovězí maso přední
- 2kusyRajčata
- 1kusSůl
- 1lžičkaKari koření
- 1kusVývar drůbeží
- 2stroužkyČesnek
- 1kusHřebíček
- 2lžíceKokos - mletý (Kopra)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na nudličky a zlehka naklepeme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran. Potom přidáme mletou skořici, kari, rozetřený česnek, a tlučený hřebíček, vše posypeme nastrouhaným kokosem, přimícháme oloupaná rajčata nakrájená na osminky, podlijeme vývarem a udusíme do měkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec dosolíme podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.