Hovězí maso na kari a kokosu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky a zlehka naklepeme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran. Potom přidáme mletou skořici, kari, rozetřený česnek, a tlučený hřebíček, vše posypeme nastrouhaným kokosem, přimícháme oloupaná rajčata nakrájená na osminky, podlijeme vývarem a udusíme do měkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec dosolíme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.