Hovězí maso s fazolemi a kukuřicí
45 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí maso zadní
- 200gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 100gramůFazole bílé v chilli omáčce
- 40gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 10gramůMouka pšeničná hladká
- 2stroužkyČesnek
- 2gramyKmín drcený
- 2gramyPepř černý mletý
- 2gramyOregano sušené
- 2gramyChilli koření mleté
- 6gramůSůl
- 10gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Zadní hovězí masu umeleme na masovém strojku, česnek prolisujeme, nakládanou kukuřici a rajčata slijeme, rajčata nakrájíme na malé kousky.
- 2V kastrůlku rozehřejeme olej, přiložíme mleté maso, osolíme, opepříme a restujeme. Jakmile pustí šťávu, maso promícháme a dusíme, vařečkou maso rozdrobíme. Přisypeme česnek, okmínujeme, okořeníme chilli kořením, oreganem, zasypeme moukou a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme rajčata, kukuřici a fazole i s omáčkou. Promícháme, prohřejeme, rozdělíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.