Hovězí maso v kapustě

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli osmažené na sádle. Osmahneme ze všech stran, osolíme a podlijeme vodou.
  • 2
    Přidáme pepř, 2 stroužky utřeného česneku a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou téměř doměkka.
  • 3
    Kapustu nakrájíme na nudličky, osolíme, pomačkáme a necháme asi 10 minut odpočinout. Pak ji spolu s 2 oloupanými brambory podusíme na troše vody.
  • 4
    Připravené maso i se šťávou vmícháme do kapusty, přidáme se solí třený česnek, rozstrouhaný syrový brambor a vše dodusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.