Hovězí medailonky se sýrem - Juk wondžon

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
515 mg
Cukr
746 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme v utěrce a nasekáme na jemné malé kousky. Sýr Tofu zabalíme do utěrky a vymačkáme z něj tekutinu. Rozmícháme ho najemno v kořenící omáčce a do této směsi vmícháme na jemno nasekané hovězí maso. Z této směsi vytvarujeme malé placičky o průměru asi 4 cm, které před smažením obalujeme v rozšlehaném vejci a mouce. Potom placičky usmažíme na oleji v pánvi. Hovězí medailonky podáváme teplé, polité sójovou octovou marinádou.
  • 2
    Kořenící omáčku připravíme tak, že cibulku a česnek nasekáme nadrobno a smícháme s ostatními surovinami ze seznamu surovin na kořenící omáčku.
  • 3
    Sójová octová marináda:
  • 4
    Sójovou omáčku smícháme s octem a vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.