Hovězí na česneku
80 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 60gramůRajčata
- 20gramůOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 2kusyHřebíček
- 1špetkaSůl
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a dáme dusit na olej se zpěněnou cibulí a česnekem.
- 2Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata, hřebíček, mírně podlijeme a dusíme.
- 3Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu a zaprášíme moukou. Lehce osmahneme, zředíme vodou a povaříme.
- 4Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.