Hovězí na česneku

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a dáme dusit na olej se zpěněnou cibulí a česnekem.
  • 2
    Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata, hřebíček, mírně podlijeme a dusíme.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu a zaprášíme moukou. Lehce osmahneme, zředíme vodou a povaříme.
  • 4
    Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.