Hovězí na houbách a chilli
25 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej sezamový
- 5gramůZázvor celý
- 500gramůHovězí svíčková
- 10gramůČesnek
- 3kusyChilli paprička
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 5gramůSůl
- 40mililitrůVíno rýžové čínské
- 200gramůZelí čínské
- 200gramůHříbky čerstvé
- 200gramůRýže dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ve wok pánvi rozpálíme olej a opečeme slabé proužky masa dohněda a odložíme stranou, uchováme teplé.
- 2Na pánev přidáme strouhaný zázvor, nasekaný česnek a chilli papričky, nakrájené čerstvé houby a smažíme 4 minuty za stálého míchání. Do pánve vrátíme maso, vlijeme sójovou omáčku a rýžové víno, osolíme a restujeme 3 minuty. Nakonec přidáme zelí nakrájené na jemné nudličky, zamícháme, zakryjeme a necháme dojít.
- 3Podáváme s vařenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.