Hovězí polévka s rajčaty a chilli
120 min.
Ingredience
- 15mililitrůOlej olivový
- 80gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůHovězí maso mleté
- 400gramůFazole červené sterilované
- 800gramůRajčata sušená sterilovaná
- 800mililitrůVývar drůbeží
- 1špetkaChilli paprička
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4gramyPetržel - nať
- 40gramůSýr Čedar
- 6gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1013 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
47 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
17 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
- 2Ty osmahneme na rozpáleném oleji do zrůžovění.
- 3Přidáme mleté maso, dobře mícháme, aby nevznikly žmolky.
- 4Krátce osmahneme, poté přidáme fazole, rajčata, vývar, čokoládu a chilli.
- 5Uvedeme k varu a necháme vařit 80 minut.
- 6Osolíme a opepříme dle chuti.
- 7Jednotlivé porce servírujeme posypané sekanými bylinkami a strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.