Hovězí polévka se zeleninou

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené hovězí maso nakrájíme na malé kostky. Dáme do hrnce s vývarem, přidáme krupky a vaříme při střední teplotě asi 30 minut.
  • 2
    Během vaření lžící odstraňujeme tvořící se pěnu.
  • 3
    Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 4
    V pánvi zpěníme máslo, přidáme zeleninu a cibuli a opečeme dozlatova. Do pánve přidáme rajčata a koření - sůl, mletý pepř, mleté nové koření, sušené oregano, sójovou omáčku, polévkové koření, worcestrovou omáčku a mletou papriku. Dobře promícháme a směs přidáme do vývaru s krupkami. Vaříme ještě dalších 30 minut.
  • 5
    Polévku podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.