Hovězí ragú s okurkami

155 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso vložíme do hrnce, podlijeme vodou, osolíme a vaříme doměkka asi hodinu a půl. Scedíme a maso nakrájíme na nudličky. Vývar budeme ještě potřebovat.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme nakrájenou cibuli a usmažíme dozlatova. Přisypeme mouku a za občasného míchání necháme zezlátnout. Podlijeme vývarem z hrnce, octem, osolíme, opepříme, přidáme posekanou petrželku, bobkový list, tymián a prolisovaný česnek. Povaříme 10 minut.
  • 3
    Do pekáčku vložíme nakrájené maso, zalijeme omáčkou z pánve, přimícháme kyselé okurky nakrájené na kostičky, povrch posypeme strouhankou a dáme zapéct. Pečeme 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.