Hovězí roštěnky dušené

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
52 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuk - lůj odstraníme z masa.
  • 2
    Oloupanou a nakrájenou cibuli a petržel zpěníme na tuku. Nařízneme maso, naklepeme, osolíme, obalíme ve strouhance, dáme k základu, přidáme nakrájenou mrkev na kolečka, zrnka pepře a osolíme.
  • 3
    Dusíme pod pokličkou.
  • 4
    Občas podléváme vodou a dusíme, dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.