Hovězí roštěnky na česneku

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
242 mg
Cukr
238 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme. Roštěnky poprášíme moukou a opečeme je po obou stranách na oleji.
  • 2
    Přidáme česnek nakrájený na plátky, sójovou omáčku, pepř a vegetu. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Při dušení maso obracíme a podléváme vodou.
  • 3
    Měkké roštěnky vyjmeme, do šťávy přidáme strouhanku a pivo a za stálého míchání přivedeme k varu. Vložíme zpět roštěnky a krátce je podusíme.
  • 4
    Podáváme s bramborovými knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.