Hovězí s bramborem na bylinkách

195 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
21 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nasolíme a necháme 1 hodinu uležet. Potom ho utřeme dosucha a svážeme jako rolku, potřeme olejem, opepříme a obalíme do alobalu s kořením. V pekáči rolku polijeme olejem, podlijeme vínem, přidáme čtvrtky cibule, stroužky česneku a kousky rajčat. Vše dusíme zakryté 1 a 1/2 hodiny na 180 °C doměkka.
  • 2
    Maso poté necháme 10 minut stát pod alobalem. 8 lístků bazalky a trochu petrželky nasekáme nadrobno a nasypeme na maso.
  • 3
    Výpek v hrnci povaříme, až se zredukuje na polovinu.
  • 4
    Maso okamžitě podáváme s omáčkou a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.