Hovězí s máslovou dýní

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
865 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso podusíme doměkka den předem.
  • 2
    Cibuli, česnek a mrkev oloupeme a nakrájíme nadrobno. Celerovou nať také nakrájíme na jemno. Rajče spaříme v horké vodě, oloupeme, kůži vyhodíme a rajče nakrájíme na kousky. Vše smícháme s rajčatovým protlakem a smažíme na oleji. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 3
    Přidáme dýni a hovězí maso nakrájené na kostičky. Přidáme papriku, tymián, rozmarýn a bobkové listy. Promícháme.
  • 4
    Hovězí vývar osolíme, opepříme a smícháme ho s kukuřičným škrobem. Spolu s vínem to přidáme k masu. Osolíme a opepříme podle chuti. Dusíme 30 minut.
  • 5
    Podáváme například s rýží či chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 29. 3. 2017
Hovězí s máslovou dýní
Skvělý tip 😍