Hovězí se solí
220 min.
Ingredience
- 1500gramůHovězí kýta
- 1000gramůHovězí plec
- 3000mililitrůVoda pitná
- 400gramůKosti hovězí morkové
- 180gramůCibule
- 300gramůMrkev kořen
- 2gramyHřebíček
- 400gramůPórek
- 200gramůKedlubna
- 160gramůCeler - nať
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 2kusyBobkový list
- 4gramyPepř černý celý
- 20gramůSůl
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1479 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
106 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso zalijeme vodou a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.
- 2Přidáme morkové kosti a vaříme dalších 30 minut.
- 3Cibuli a česnek oloupeme a přidáme s pokrájeným pórkem k vařícímu se masu.
- 4Přidáme oloupané a rozčtvrcené kedlubny, pokrájenou celerovou nať, svazek bylin a koření.
- 5Přisypeme sůl a uvedeme k varu.
- 6Vaříme 135 minut.
- 7Maso servírujeme s povařenou zeleninou a trochou vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.