Hovězí se solí

220 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1479 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
106 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zalijeme vodou a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.
  • 2
    Přidáme morkové kosti a vaříme dalších 30 minut.
  • 3
    Cibuli a česnek oloupeme a přidáme s pokrájeným pórkem k vařícímu se masu.
  • 4
    Přidáme oloupané a rozčtvrcené kedlubny, pokrájenou celerovou nať, svazek bylin a koření.
  • 5
    Přisypeme sůl a uvedeme k varu.
  • 6
    Vaříme 135 minut.
  • 7
    Maso servírujeme s povařenou zeleninou a trochou vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.