Hovězí se šunkou grilované v alobalu
110 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 50gramůPórek
- 6gramůTymián čerstvý
- 6gramůPetržel - nať
- 1kusBobkový list
- 80gramůMrkev kořen
- 1stroužekČesnek
- 60gramůŠunka parmská
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 600gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 700mililitrůBeaujolais
- 50gramůCeler - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a zeleninu očistíme a pokrájíme na menší kousky.
- 2Přidáme bylinky a vše přendáme do zapékací mísy.
- 3Maso omyjeme a očistíme, maso rozložíme na zeleninu.
- 4Dobře osolíme a opepříme, zalijeme vínem a necháme v chladu 60 minut marinovat.
- 5Plátky šunky rozprostřeme, na ně přendáme plátky masa a srolujeme. Zajistíme párátky.
- 6Připravíme si 4 obdélníky alobalu, potřeme je máslem, přendáme na ně závitky a trochu zeleninové směsi s marinádou. Dobře zabalíme.
- 7Necháme 30 minut grilovat, občas otočíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.