Hovězí ve vývaru

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do velkého hrnce, zalijeme horkým vývarem, přivedeme k varu a sbíráme pěnu, která se vytvoří na povrchu. Dále vaříme zvolna, přikryjeme a 1 1/2 hodiny zvolna vaříme.
  • 2
    Vložíme nahrubo nakrájenou cibuli, nasekané chilli papričky, polovinu petrželové natě, ocet, worcesterskou omáčku, cukr, směs pepře, skořici, tymián, nové koření a podle chuti sůl.
  • 3
    Zakryjeme a 2 hodiny znova zvolna vaříme, aby maso bylo velmi měkké.
  • 4
    Maso vyjmeme z vývaru a udržujeme teplé.
  • 5
    Vývar asi 10 minut svařujeme i se zeleninou na 300 ml. Osolíme, opepříme, případně přidáme ocet. Maso nakrájíme na silné plátky. Porce zalijeme šťávou se zeleninou a posypeme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.