Hovězí vývar se špenátem

25 min.
Švédsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
370 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý špenát dobře propereme, necháme okapat a pokrájíme na tenké proužky. V pánvi na rozpuštěné máslo vložíme pokrájený špenát a pod pokličkou dusíme 5 - 8 minut. Přimícháme rozetřený stroužek česneku. Poté přilijeme hovězí vývar, promícháme, osolíme, opepříme a povaříme asi 2 minuty.
  • 2
    Omyjeme petrželovou nať a drobně ji rozkrájíme. Ve smetaně důkladně rozkvedláme žloutek, poté směs rozdělíme do talířů. Zalijeme vývarem se špenátem, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.