Hovězí závitky na smetaně II
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 3kusyHouby čerstvé
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka polohrubá
- 3lžíceStrouhanka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4plátkyHovězí maso zadní
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25litrZelí kysané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, očištěné houby a petrželovou nať rozkrájíme na jemno a podusíme na lžíci másla. Vše osolíme, dusíme do měkka a zahustíme strouhanou houskou. Následně necháme vychladnout.
- 2Hovězí plátky naklepeme, osolíme a potřeme vychladlou směsí. Poté plátky zabalíme a sepneme párátkem nebo zabalíme bílou nití.
- 3V kastrolu rozehřejeme máslo a závitky na něm opečeme po celém povrchu. Za mírného podlévání je dusíme do měkka.
- 4K hotovým závitkům přilijeme smetanu smíchanou s moukou a ještě krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.