Hovězí závitky na smetaně II

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, očištěné houby a petrželovou nať rozkrájíme na jemno a podusíme na lžíci másla. Vše osolíme, dusíme do měkka a zahustíme strouhanou houskou. Následně necháme vychladnout.
  • 2
    Hovězí plátky naklepeme, osolíme a potřeme vychladlou směsí. Poté plátky zabalíme a sepneme párátkem nebo zabalíme bílou nití.
  • 3
    V kastrolu rozehřejeme máslo a závitky na něm opečeme po celém povrchu. Za mírného podlévání je dusíme do měkka.
  • 4
    K hotovým závitkům přilijeme smetanu smíchanou s moukou a ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.