Hovězí závitky v alobalu
110 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100gramůAnglická slanina
- 5mililitrůWorcester (worcesterská omáčka)
- 600gramůHovězí kýta
- 2kusyOkurky nakládané
- 2lžíceHořčice
- 50gramůKabanos
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa naklepeme, posypeme solí, pepřem a potřeme pikantní hořčicí a prolisovaným česnekem. Na maso položíme plátky anglické slaniny, plátky okurky, kolečka cibule a plátky kabanosu. Zabalíme do závitků, obalíme je plátky slaniny, potřeme hořčicí, zakápneme worcesterem a zabalíme do alobalu. Vyskládáme na plech, podlijeme trochou vody a dáme péct. Pečeme v maximálně rozehřáté troubě 90 minut. Opatrně rozbalíme, protože v alobalu bude i vypečená šťáva. Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.