Hrachová polévka s celerem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
2 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
6 g
Cukr
959 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách namočíme přes noc. Vodu slijeme a hrách uvaříme společně s celerem až doměkka. Před koncem vaření osolíme a přidáme kmín. Vše rozmixujeme nebo promačkáme hustým sítem a dochutíme podle chuti citronovou šťávou, česnekem, petrželí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 6. 2016
Hrachová polévka s celerem
Ráda vařím polévky, které mohu rozmixovat, protože v nich není vidět celer, který manžel tak nesnáší 😁. Dnes si to přifrčel z práce na kole a jak se nad ní oblizoval😉 Měl u stolu proslov, jak už nemusí vývary, že takové polévky má raději.