Hrachové karbanátky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1523 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
143 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
577 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách namočíme (nejlépe přes noc), uvaříme doměkka a prolisujeme.
  • 2
    Do vzniklé kaše vmícháme nastrouhanou bramboru, koření, sůl, 1 vejce a trochu strouhanky. Nakonec přimícháme nasekané uzené maso.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme na prkénku posypaném strouhankou karbanátky, potřeme je rozšlehaným vejcem, obalíme ve strouhance.
  • 4
    Karbanátky smažíme na oleji po každé straně asi 4 minuty.
  • 5
    Podáváme se špenátem nebo salátem z kysaného zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.