Hrášek po francouzsku

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky oloupeme, salát pokrájíme na proužky a společně s hráškem vysypeme do hrnce.
  • 2
    Přidáme koření, máslo, cukr a sůl,opepříme a přilijeme 150ml studené vody.
  • 3
    Za občasného míchání přivedeme k varu a necháme 30 minut dusit.
  • 4
    Před podávání vyjmeme koření a dochutíme dle potřeby. Servírujeme posypané nasekaným kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.