Hráškové rizoto s parmezánem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
7 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět nasekanou šalotku a česnek. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev, hrášek a vše krátce osmahneme.
  • 2
    Potom vmícháme propláchnutou rýži, zalijeme vínem a zvolna přiléváme ohřátý vývar. Dusíme na mírném ohni asi 20 minut. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Rizoto posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme lístky meduňky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.