Hříbkové karbanátky

75 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4876 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
517 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobouky hříbků odkrojíme, dužinu lehce vydlabeme.
  • 2
    Třně a vydlabanou dužinu pokrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a necháme 20 minut smažit na 25 g rozpáleného másla.
  • 3
    Rozpálíme zbytek másla a osmažíme na něm maso, přidáme smažené houby, nasekanou petržel, smetanu a strouhaný parmezán.
  • 4
    Smažíme 15 minut.
  • 5
    Klobouky hub naplníme připravenou směsí, překlopíme dalším kloboukem. Poté obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance.
  • 6
    Hřibové koule necháme chvíli odpočinout v chladu.
  • 7
    Olej rozpálíme a koule v něm osmažíme.
  • 8
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.