Hříbky na bordeauxský způsob

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
8 g
Cukr
63 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hříbky nakrájíme na silnější plátky.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme olej, přidáme nakrájené cibulky a hříbky, nasekaný česnek, sůl a pepř. Dusíme ve vlastní šťávě a podle potřeby trochu podlijeme vodou.
  • 3
    Když houby změknou a šťáva se odpaří, ponecháme je bez poklice opékat v oleji.
  • 4
    Hotové vyklopíme na mísu, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Hříbky na bordeauxský způsob
Houby nám moc chutnají tak musíme vyzkoušet 😉