Hříbky na rožni
20 min.
Ingredience
- 16kusůHouby čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžíceOcet vinný
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kloboučky hříbků osolíme, opepříme a pokapeme olejem. V míse je necháme několik hodin marinovat.
- 2Na rozpáleném roštu houby opečeme.
- 3V malém kastrolku rozpálíme lžíci oleje, přidáme nasekaný česnek a petrželku, odstavíme z ohně a přidáme lžíci octa.
- 4Hříbky srovnáme na míse a pokapeme je octem s česnekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.