Hříbky na rožni

20 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kloboučky hříbků osolíme, opepříme a pokapeme olejem. V míse je necháme několik hodin marinovat.
  • 2
    Na rozpáleném roštu houby opečeme.
  • 3
    V malém kastrolku rozpálíme lžíci oleje, přidáme nasekaný česnek a petrželku, odstavíme z ohně a přidáme lžíci octa.
  • 4
    Hříbky srovnáme na míse a pokapeme je octem s česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.