Hříbky po bordelaiském způsobu
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 8kusůHouby čerstvé
- 1šálekOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
63 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Dobře očištěné hřiby vložíme do ohnivzdorné nádoby s rozpáleným olejem. Dusíme asi 10 minut.
- 2Houby potom obrátíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí, opepříme a dusíme doměkka.
- 3Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.