Hřibový salát
20 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 350gramůMajonéza
- 200gramůŠunka dušená
- 200gramůŠpagety, Makarony vařené
- 200gramůHouby nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
816 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
76 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na kousky nasekané uvařené makarony, nahrubo nakrájené kyselé hřiby, na kousky nakrájenou šunku a nasekanou petrželku osolíme, opepříme, pokapeme octem a mírně osladíme.
- 2Nakonec do salátu přidáme majonézu a vše lehce promícháme. Salát ozdobíme plátky uvařených vajec a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.