Hřiby na grilu

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
313 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřiby omyjeme a očistíme, rozdělíme na kloboučky a nohy. Nohy rozkrojíme na poloviny. Olej smícháme s citronovou šťávou. Česnek oloupeme a prolisujeme do oleje. Petržel pokrájíme na drobné kousky a přidáme taktéž do marinády, tu na závěr osolíme a opepříme.
  • 2
    Kousky hub naložíme do marinády a necháme 30 minut odležet, občas otočíme.
  • 3
    Takto připravené houby grilujeme pod rozpáleným grilem po dobu pěti minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.