Hubník na Slovácku

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
769 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby namočíme na 30 minut do vody. Housky nakrájíme do mísy s mlékem, přidáme nasekanou cibuli, nasekanou kopřivu, krupici, nastrouhaný salám, rozklepneme vejce, podle chuti přidáme sůl, pepř. Ve vodě namočené houby scedíme, vysypeme na pánev s rozpáleným máslem, podusíme a přidáme do mísy. Směs spolu dobře promícháme, vysypeme na olejem vymazaný a strouhankou vysypaný plech, vložíme do horké trouby a pečeme 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 7. 5. 2017
Hubník na Slovácku
Vždy nám jej dělala babička 😉