Humr na másle

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
57 mg
Cukr
8 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu a přivedeme k varu. Humra rozdělíme na části, vložíme do vroucí vody, povaříme nejdéle 10 minut. Uvařeného humra vyjmeme z hrnce, ochladíme ve studené vodě, ocas překrojíme, tvrdou schránku rozbijeme, maso oddělíme.
  • 2
    Máslo rozpálíme v pánvi, přidáme rozmarýn, na kolečka nakrájený česnek, vložíme humra, osolíme, opepříme a zprudka opečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.