Humr Rémoulade
50 min.
Ingredience
- 2lžíceEstragon
- 1lžíceHořčice
- 2lžíceKerblík
- 200gramůMajonéza
- 3lžíceOcet vinný
- 3kusyOkurky
- 1lžičkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusPaprika červená
- 1lžíceKapary
- 2lžícePetržel - nať
- 33lžicSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
61 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka, jednu okurku na podélné plátky, červenou papriku na proužky, kapary a petrželovou nať nasekáme.
- 2Mezitím připravíme remuládovou omáčku: na jemno nasekáme 2 okurky, kerblík, estragon, vše smícháme s majonézou, hořčicí a ušlehanou šlehačkou.
- 3Maso z uvařeného humra pokrájíme na kousky a smícháme s remuládou.
- 4Směs navrstvíme do skořápky, ozdobíme plátky vajec, řezy okurky, a proužky papriky. Navrch nasypeme sekané kapary a petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.