Humr v sýrové omáčce

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
102 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
318 mg
Cukr
106 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu přivedeme k varu a humry v ní necháme 20 minut zvolna vařit, poté je vyjmeme a necháme vystydnout. Sýr nastrouháme, petržel omyjeme a nasekáme najemno.
  • 2
    Máslo rozpálíme, přidáme mouku a mléko. Omáčku zahustíme strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme, dochutíme tabascem a sojovou omáčkou. Vařeného humra podélně rozpůlíme, vyjmeme tmavé střívko. Řezné plochy polijeme omáčkou a maso necháme krátce zapéct pod rozpáleným grilem v troubě. Ihned servírujeme posypané petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.