Humrový koktejl s chřestem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest očistíme, spodní části oloupeme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 4 cm. V osolené vodě vaříme chřest asi 10 minut. Rajčata nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Majonézu smícháme s kečupem, koňakem a rajčatovou šťávou a dochutíme tabaskem, pepřem, solí a cukrem. Ze smetany ušleháme tuhou šlehačku, přimícháme do ní kerblík a majonézu. Humří maso promícháme s chřestem, rajčaty a dresinkem.
  • 3
    Listy salátu opláchneme, vyložíme jimi salátové misky a naplníme je koktejlem. Salát ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.