Husa s klobásovou nádivkou

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
949 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
75 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
615 mg
Cukr
829 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásy oloupeme a šťouchadlem rozmačkáme. Strouhanku pokapeme rozpuštěným máslem, smícháme s klobásovvým masem, přimícháme drcený česnek a vypracujeme těsto, kterým naplníme husu.
  • 2
    Husu vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme vodou a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme přibližně hodinu a půl, podléváme vodou a potíráme maso výpekem.
  • 3
    Upečenou husu naporcujeme a podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.