Husajnovo kořeněné karí

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
45 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky, dvě cibule nakrájíme na kolečka a střídavě napícháme na špejle. Osolíme a posypeme zázvorem.
  • 2
    Zbylou cibuli nasekáme a osmažíme na rozpáleném oleji. Mák rozemeleme, česnek utřeme, kokos rozvaříme a poté vše smícháme. Vzniklou pastu a všechny ostatní ingredience přidáme k osmažené cibulce.
  • 3
    Směs dáme do pekáče a na ni poklademe napíchané špejle. Podlijeme vodou a dusíme.
  • 4
    Když je maso zpola měkké, přelijeme citronovou šťávou, vložíme do vyhřáté trouby a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.