Hustá cizrnová polévka
25 min.
Ingredience
- 6kusůŠalotka
- 4lžíceOlej olivový
- 3kusyAnčovičky konzervované
- 300gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1000mililitrůHovězí vývar základní
- 2lžíceŠalvěj čerstvá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůCizrna
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na rozehřátém oleji lehce podusíme oloupanou, nasekanou šalotku a rozmačkaný česnek.
- 2Asi po 4 minutách přidáme ančovičky a rajčata. Přilijeme vývar, přidáme nasekané lístky šalvěje.
- 3Nakonec do polévky přidáme okapanou cizrnu, podle chuti sůl a pepř, ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.