Hustá přímořská polévka
80 min.
Ingredience
- 1kusKlobása uzená
- 300gramůFazole bílé
- 500gramůBrambory
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 100gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
15 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do poloměkka. K fazolím přidáme nadrobno nakrájenou klobásu, utřený česnek a nasekanou petrželku.
- 2Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme zvlášť v osolené vodě. Uvařené brambory i s vodou přidáme k fazolím.
- 3Zvlášť uvaříme také těstoviny, scedíme je a přidáme k fazolím a bramborám.
- 4Do polévky přidáme rajčatový protlak, podle chuti osolíme, přilijeme olej a necháme krátce přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.