Hustá přímořská polévka

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
15 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do poloměkka. K fazolím přidáme nadrobno nakrájenou klobásu, utřený česnek a nasekanou petrželku.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme zvlášť v osolené vodě. Uvařené brambory i s vodou přidáme k fazolím.
  • 3
    Zvlášť uvaříme také těstoviny, scedíme je a přidáme k fazolím a bramborám.
  • 4
    Do polévky přidáme rajčatový protlak, podle chuti osolíme, přilijeme olej a necháme krátce přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.