Imánovy tykve

75 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
939 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
48 g
Sacharidy
121 g
Vláknina
16 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme ve vroucí vodě.
  • 2
    Tykve spaříme 10 minut ve vroucí vodě, poté necháme okapat.
  • 3
    Rajčata taktéž spaříme ve vodě a oloupeme. Odstraníme semínka a dužinu pokrájíme na drobné kousky.
  • 4
    Rozinky necháme nabobtnat v horkém čaji.
  • 5
    Rýži smícháme s hrozinkami, rajčaty, piniovými oříšky. Osolíme a opepříme.
  • 6
    Přilijeme trošku olivového oleje.
  • 7
    Vzniklou směsí naplníme vydlabané tykve.
  • 8
    Tykve naskládáme do olejem vymazaného pekáče a necháme péct 20 minut při 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.