Indiánský chléb s klobásou

36 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
978 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, přisypeme kypřicí prášek, špetku soli, promícháme. Přidáme máslo, kmín a přilijeme vodu. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 20 minut odležet. Klobásu oloupeme a nakrájíme na drobno, jarní cibulku posekáme na jemno. Do misky vložíme vařené brambory, klobásu, cibulku a šťouchadlem rozmačkáme. Do mixéru vložíme česnek, lístky koriandru, oregano, kousek chilli papričky, osolíme, zalijeme citronovou šťávou, přidáme hořčici a rozmixujeme do hladka. Vzniklou směs přidáme ke klobásové směsi, důkladně promícháme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, z těsta vytvarujeme placky, v pánvi na oleji osmažíme z obou stran do zlatova. Placky rozdělíme na talíře, na ně naneseme klobásovou směs a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.