Indiánský salát

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
39 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
8 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na 1 cm velké kostičky. Rajčata spaříme 30 sekund ve vroucí vodě, sloupneme, nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Také ananas nadrobno nakrájíme. Banány oloupeme, nakrájíme na plátky. Všechny připravené přísady zalijeme citronovou šťávou a opatrně smícháme v míse.
  • 3
    Kukuřici dáme okapat na síto. Na zálivku rozmícháme ocet, olej, sůl a pepř. Přimícháme kukuřici necháme 10 minut odležet.
  • 4
    Na marinádu rozmícháme hořčici, citronovou šťávu a smetanu. Osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a osladíme. Salát zalijeme a přimícháme kukuřici.
  • 5
    Salátové listy opláchneme, necháme dobře okapat, potrháme na kousky. Vyložíme jimi mísu a navrch upravíme salát. Přikryjeme a chladíme asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.