Indická rýže s vepřovými játry

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na horkém másle osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli spolu s kari kořením. Přidáme očištěná, omytá a na kousky nakrájená játra a smažíme 10 minut. Podlijeme vývarem, vsypeme rýži a povaříme asi 5 minut.
  • 2
    Nakonec přidáme oříšky a sójové boby. Osolíme a přilijeme smetanu.
  • 3
    Pokrm podáváme obložený dílky rajčat a posypaný nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.