Indické brambory kořeněné

55 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Semínka římského kmínu a koriandrová semínka rozdrtíme v hmoždíři. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme drcený kmín a koriandr, zázvor, kardamom a smažíme 2 minuty. Přidáme nasekané papričky, nasekanou cibuli, rozetřený česnek a smažíme další 2 minuty.
  • 2
    Do pánve přidáme zeleninový vývar a pokrájené brambory na čtvrtky. Vaříme 30 minut, občas zamícháme. Přidáme pokrájený špenát a povaříme 5 minut.
  • 3
    Odstavíme ze sporáku, vmícháme jogurt, osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.