Indické jehněčí na cibuli
40 min.
Ingredience
- 1kilogramJehněčí maso
- 1,5kilogramyCibule
- 4kusyRajčata
- 8kusůHřebíček
- 5kusůKardamom
- 4kusyKardamom černý
- 20kusůPepř černý celý
- 2kusySkořice celá
- 4kusyBobkový list
- 1stroužekČesnek
- 1kusZázvor celý
- 2lžíceKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 1kusChilli paprička
- 1litrVoda pitná
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
22 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Maso zbavíme nečistot a omyjeme. Následně ho naporcujeme na menší kusy. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Stejně tak nasekáme i česnek, zázvor a rajčata. V kastrolu rozpálíme máslo a bobkový list na něm lehce osmahneme.
- 2Veškeré suroviny smícháme dohromady a společně s masem umístíme do pánve. Přikryjeme pokličkou a necháme podusit na mírném plameni, dokud není maso měkké a dokud se neodpaří všechna voda. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.