Indické jehněčí na cibuli

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
22 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme nečistot a omyjeme. Následně ho naporcujeme na menší kusy. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Stejně tak nasekáme i česnek, zázvor a rajčata. V kastrolu rozpálíme máslo a bobkový list na něm lehce osmahneme.
  • 2
    Veškeré suroviny smícháme dohromady a společně s masem umístíme do pánve. Přikryjeme pokličkou a necháme podusit na mírném plameni, dokud není maso měkké a dokud se neodpaří všechna voda. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.