Indický bramborový salát

42 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě vaříme na kostičky nakrájené brambory doměkka.
  • 2
    Než se brambory uvaří, připravíme salátovou zálivku. V misce smícháme 1/2 lžičky římského kmínu, stejné množství mletého koriandru, 1 lžíci mangového čatní, 150g bílého jogurtu a 1 lžíci nakrájeného zázvoru. Vše důkladně promícháme a dáme vychladnout.
  • 3
    Růžičky brokolice 2 minuty povaříme a hned propláchneme studenou vodou, aby si brokolice zachovala hezkou barvu.
  • 4
    Nyní už můžeme smíchat kostičky uvařených brambor s brokolicí, posekanou cibulkou, zálivkou, solí a pepřem. Mícháme opatrně, aby se brambory a brokolice nerozpadly.
  • 5
    Hotový salát rozdělíme na talíře nebo do misek a ozdobíme dílky manga.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.