Indický fazolový salát
170 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
28 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Vaříme do změknutí cca 30 minut. Poté slijeme.
- 2Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Necháme zpěnit na rozpáleném oleji. Přidáme na plátky pokrájená rajčata, kurkumu, zázvor a cayenský pepř.
- 3Přilijeme 2 l vody, přisypeme fazole, tymián, bobkový list a petržel. Vše osolíme a opepříme. Zakryté vaříme na mírném plameni 120 minut.
- 4Na závěr přimícháme sekaný koriandr a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.