Indický fazolový salát

170 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
28 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Vaříme do změknutí cca 30 minut. Poté slijeme.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Necháme zpěnit na rozpáleném oleji. Přidáme na plátky pokrájená rajčata, kurkumu, zázvor a cayenský pepř.
  • 3
    Přilijeme 2 l vody, přisypeme fazole, tymián, bobkový list a petržel. Vše osolíme a opepříme. Zakryté vaříme na mírném plameni 120 minut.
  • 4
    Na závěr přimícháme sekaný koriandr a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.