Indický kuřecí steak
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůKuřecí prsa
- 4lžíceOlej stolní
- 1kusLilek
- 1špetkaZázvor mletý
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
19 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Smícháme je se solí a kari kořením, zformujeme do dvou steaků a necháme 30 minut v chladu odležet.
- 2Plátky lilku osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme nasekanou cibulí. Přikryté necháme v chladu odležet.
- 3Steaky opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Na zbylém oleji opečeme lilek. Steaky přendáme na talíře a plátky lilku je obložíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.