Indický kuřecí steak

50 min.
Indie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
19 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Smícháme je se solí a kari kořením, zformujeme do dvou steaků a necháme 30 minut v chladu odležet.
  • 2
    Plátky lilku osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme nasekanou cibulí. Přikryté necháme v chladu odležet.
  • 3
    Steaky opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Na zbylém oleji opečeme lilek. Steaky přendáme na talíře a plátky lilku je obložíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.