Indický salát z brambor

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve vroucí vodě 10 minut doměkka. Scedíme a odložíme.
  • 2
    V jiném hrnci povaříme 2 minuty ve vroucí vodě brokolici, scedíme a přidáme k bramborám.
  • 3
    Zeleninu necháme zchladnout. Přidáme mango nakrájené na kostičky, jarní cibulku. Vše osolíme, opepříme a promícháme.
  • 4
    V malé misce připravíme zálivku z římského kmínu, koriandru, mangového čatní, nízkotučného jogurtu, čerstvého zázvoru a čerstvého koriandru. Hotovou zálivku promícháme s bramborovou směsí. Dáváme pozor, abychom brambory a brokolici příliš neponičili.
  • 5
    Salát je možné ihned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.